webmaster@vivild-if.dk modtager gerne tekst og billeder, så siden kan afspejle livet i vores forening.

Stående fra venstre træner: Jesper Møgelvang.
Stående fra Højre holdledere: Martin Rønde og Erik Gyde Rasmussen.

En tilfreds cheftræner Henrik Angemair som fortsætter i Vivild efter sommerferien.

Kampens 2 målscorer: til venstre Mads Honore Jakobsen og til højre Jakob Gade

Vivild fik startet kampen bedst og var i boldbesidelse, men VIK var farlige i contra når de fik erobret bolden.

Det var en contra efter ca. 15 min, hvor Vivild blev fanget og en VIK spiller løb i dybten, Vivilds Thomas Thygesen kom for sent med sin tackling og lavede straffe, som VIK sikkert udnyttede uden chance for Vivild velspillende målmand Peter Busk.

Vivild lod sig ikke slå ud og kort tid efter var det Vivild tur til og slå contra efter ca. 20 min, lynhurtige Sebastian Stær fik en bold i dybten gik flot fri fra sin oppasser og serverede en super flot aflevering til en helt fri Jabob Gade der scorede sikkert.

Kort tid efter var det Vivilds Henrik Borup der lavede nogle flotte driblinger og sendte et langskud af sted fra kanten af feltet, desværre for ham og Vivild ramte den overliggeren, riposten som Vivild Jakob Gade sendte af sted reddede VIKs målmand med en sprallemands redning.

2. Halvleg startede VIK bedst og lage pres på Vivild med flere nærgående forsøg, men der blev kæmpet godt i de bagerste rækker og Vivild fik afvist dem. Efter ca. 15 min kom Vivild foran med 2 – 1 efter et godt og gennem spillet angreb, hvor bolden blev spillet rundt om VIKs målfelt en flot indlæg af Kasper Hvid fra højre side, blev flot sendt i mål med et hovedstød af Mads Jacobsen uden chance for VIKs målmand. Herefter pressede VIK på med mange lange høje bolde op i Vivilds straffespark felt og især nogle lange indkast var meget farlige, men alt blev flot afvist og målmand Peter Busk, var sikker i sin indgriben.

Til sidst fik Vivild nogle store chancer på contra og skulle have lukket kampen, men overblik og skarphed manglede i de afgørende øjeblikke. Stor jubel da kampens dommer Theis Johansen fløjtede kampen af og sejren var hjemme.

Så den står på serie 2 efter sommerferien og Vivild kan spille uden nerver i de sidste 2 kampe.

2 af kampens profiler: Anfører Jeppe Friis og Peter Busk

De første 15 min bølgede det ene angreb efter det andet mod Hammels mål og kun dygtig målmandsspil og en smule held lykkedes det Hammel og forhindre en scoring da Jonas Bossow tæt under mål afsluttede et godt Vivild angreb, men en flot fod parade af Hammels målmand forhindrede en scoring.

Efter 20 min fik Vivild et frispark lidt ude i den ene side ca. 20 – 25 meter fra mål, Jeppe Friis skyder frisparket og sætter den helt op i det fjerneste hjørne af målet, et super flot mål og ingen chancer for Hammels dygtige målmand.

Derefter er det ligesom om spillet forkramper lidt og der bliver ikke taget de rigtige beslutninger.

Hammel kommer noget mere med i kampen, men Vivilds forsvar med Jeppe og Thomas centralt i midten og en stærk spillende målmand i Peter Busk forhindre yderlige scoringer, så Vivild kan gå til pausen med en fortjent føring på 1 – 0.

I halvlegen får cheftræner Henrik Angermair samlet op, får spillerne tilbage på den aftalte taktik.

Vivild får allerede noget og glæde sig over efter 5 min, Vivild får tilkendt et frispark på kanten af mål fældet midt for mål.

Det er lige sagen for frispark eksperten Jeppe Friis, med et sikkert spark placere han bolden tæt op af den ene stolpe uden for Hammel målmands rækkevidde.  Der skulle kun gå 5 min til næste scoring, et flot angreb der startede helt nede fra forsvaret, med nogle hurtige første gangs afleveringer der splittede Hammel holdet. Lynhurtige Sebastian Stær fandt Jakob Gade med en dyb stikning, et hurtigt træk og Jakob var fri af sin oppasser, han valgte uselvisk ikke og sparke på mål, men spillede bolden på tværs af fældet til en helt fri Mads Honoré, som havde let ved at score og bringe Vivild på 3 - 0.

Nu skulle kampen stort set være afgjort, men et lidt tynd straffe dømt efter 20 min kunne havde sat Hammel i gang.

Men Vivilds målmand Peter Busk ville noget andet, i stor stil reddede han sparket ved den ene stolpe, det var ligesom om det lammede Hammel og et hurtig kontra hvor Sebastian Stær rundede sin modstander ved bag linjen, spillede bolden på tværs til en frem stormende Frederik Bjerregaard der scorede til slut resultatet 4 - 0.

En tilfreds cheftræner Henrik Angermair der efter kampen kunne gøre status. Holdet havde spillet en flot kamp, hvor spillerne havde vist masser af vilje og fight kunne glæde sig over en Jesper Jørgensen der spillede en stor kamp på Vivilds midtbane, ser ud til og blive den spilstyre som holdet har savnet og som kan hjælpe de unge spillere med og bevare roen.

Fra venstre: Mads Honoré Jakobsen – Jakob Gade – Jonas Bossow

Efter en flot start med god muligheder, var det ligesom om Vivild faldt lidt ned og HEI overtog mere af spillet.
Det blev 1 – 0 til HEI på et flot langskud efter ca. 20 min. Det var ligesom om det vækkede Vivild og der spillet noget mere direkte.
En god stikning i dybden til hurtige Jonas Bossow blev flot omsat til en scoring efter ca 25 min. Herefter bølgede det frem med flotte angreb fra Vivilds side.
Inden for de næste 5 min nåede Vivild og bringe sig foran med 3 – 1 på 2 mål af Mads Honoré Jacobsen, hvoraf det sidste var en ren perle med et flot lop over HEIs målmand.
2. halvleg havde Vivild det svært i starten og det var HEI der var mest på bolden og det lykkedes også og få reduceret til 2 – 3, hvor Vivilds forsvar var noget passiv. Kampen bølgede nu frem og tilbage med store chancer især til Vivild, Sebastian Stær var lige ved et par gange, men manglede heldet i afslutningen. Det blev 4 – 2 med ca. 10 min igen, en flot lang aflevering fra Klaus Jakobsen, blev elegant headet i mål af Jakob Gade. Herefter var HEI tæt på, men en redning på målstregen af Klaus Jakobsen forhindrede en scoringen.
Vivilds Jesper Jørgensen afsluttede et flot angreb med og ramme begge stolper, så bolden sprang i spil igen.
Til slut var Jacob Hørning og Jakob Gade tæt på, begge havde en friløber mod HEIs mål uden og få bolden i nettet

Dennis i Aarhus Lufthavn før Nørager kampen kl. 12.42

Dennis Holdgaard en rigtig Vivild dreng med den helt rigtige indstilling, altid klar til og hjælpe klubben, når den er i knibe.

Dennis bor i dag i København med sin kæreste Katrine, men kommer alligevel hjem hver gang der er brug for ham.

Han har taget turen til Jylland nu 7 uger i træk og er også klar for klubben i den alt afgørende kamp mod Kolind på lørdag.

Vivild varmer op til kampen mod Nørager kl. 13.17, men var ikke klar fra start, der gik under 1 min og så lå bolden i nettet bag Vivilds målmand Peter Busk, uden en Vivild spiller havde rørt bolden. Et flot gennemspillet angreb i Vivilds højre side og et indlæg i fældet til enhelt fri Nørager spiller der havde let ved at scorer.

Vivild pressede på resten af halvlegen, hvor Nørager forsvarede sig med nogle hårde tacklinger, nogle af dem kostede en 10 min udvisning, i slutningen af 1. halvleg blev Vivilds anfører Jesper Jørgensen tacklet så voldsom han ikke var i stand til at fortsætte kampen.

I Vivild lejren håber man på at Jespers skade ikke at forhindre ham i og spille den meget vigtige kamp næste weekend mod Kolind.

Det blev et stort handicap for Vivild i 2. halvleg. Vivilds største chance i 1. halvleg tilfaldt unge Sebastian Stær, der desværre skød over mål fra tæt hold.

2. halvleg indledte Vivild med et større pres på Nøragers mål, dog uden de store chancer. En stor chance kom der, da unge Sebastian Stær modtag bolden bagerst i feltet helt udækket, men valgte en aflevering på tværs af feltet i stedet for en afslutning, som blev reddet af en Nørager forsvarer tæt på målstregen lige foran Thomas Thygesen. Vivild blev også ramt af en 10 min udvisning ved Jonas Bossow i det 25 min, herefter kom Nørager mere med i spillet. Vivild havde en stor chance i det 35 min, Klaus Randers skyder på mål, den passerer igennem målfæltet tæt på målstregen hvor en helt fri Jacob Hørning desværre ikke rammer bolden. Nørager svarer hurtig igen og på en contra hvor en Nørager spiller løber fra Vivilds forsvar og får bolden prikket forbi Peter Busk i Vivilds mål.

Nede med 2 mål satsede Vivild med alt, Klaus Randers var tæt med et hovedstød der flot blev reddet af Nøragers målmand op på overlæggeren. I slut minutterne scorede Nørager en gang til på et flot hovedstødsmål, hvor Vivilds forsvar ikke var på plads.

En bitter nederlag hvor Vivild havde bolden mest, men ikke kunne skabe de store chancer mod et velspillende Nørager forsvar.

Målmand Peter Busk og træner Jeppe Friis der begge spillede en meget stor kamp for Vivild

Det var en kamp hvor Bjerringbro var mest i boldbesiddelse, men Vivild stod godt på banen.

Det var meget sjældent Bjerringbro blev rigtig farlig, kun på frispark og lange indkast ind i feltet.

Vivild havde i målmand Peter Busk en meget sikker sidste skanse med hans indgriben i feltet. Peter udstrålede en ro og sikkerhed, som forplantede sig til hele holdet.

I 2. halvleg havde Vivild chancen flere gange til at lukke kampen.

Unge Jeppe Thommesen havde en flot afslutning som Bjerringbros målmand lige fik finger spiserne på.

Jesper Jørgensen var også tæt på men blev taklet i skudøjeblikket, det lignede et straffe men dommeres fløjte var tavs, til store protester fra Vivilds side. I slutfasen var unge Sebastian Stær lige ved et par gange efter et par flotte solo ture.

Det var en kamp på der blev fightet om alle bolde, især Jeppe Thommesen og Jonas Bossow skal roses for et stort løbearbejde, men hele holdet stod sammen og kæmpede med det hvide ud af øjnene, forsvaret stod rigtig flot og for første gang i år blev nullet holdt.

Anfører Jesper Jørgensen med 2 mål og Klaus Randers med 1 mål.

Jesper får en velfortjent lufttur af spillerne.

De glade spillere og ledere efter kampen.

Lasse Byrialsen                  Jonas Bossow

Til sidetop

Aktuelt»

6. august 2012

Truppen består af 18 spillere, som til daglig træner sammen med senior spillerne under cheftræner Henrik Angemair og Jesper Møgelvang. Der er flere af spillerne, der har så stort et talent, at de spiller med på 1. holdet i weekenden og på U 19 holdet på hverdage.

U 19 holdet på billedet spillede mandag aften træningskamp mod VRIs U 19 Mesterrække og Vandt 3 – 2 efter 2 – 0 ved halvleg.

Vivilds målscorer: Niklas Mathiesen 2 og Daniel Holm 1.

Holdet har modtaget nye fritidsdragter af TEAM VIVILDs sponsorer: Djurslands Bank A/S og Sportigan, Auning.

Sportstasker af Sparekassen Djursland og træningsdragt til ledere og træner af Tandlægerne i Vivild.

Tekst og foto: Kurt Enevoldsen

12. juni 2012

Vivild – VIK:  2 – 1  ( 1 – 1 )

En kamp der betød meget for de 2 mandskaber, en sejr vil betyde en ny sæson i serie 2 efter ferien.

11. maj 2012

Hammel – Vivild: 0 – 4  efter 0 – 1 ved halvleg.

Vivild var klar til kamp fra starten i den meget vigtige udekamp fredag aften på Hammel stadion.

8. maj 2012

Vivild – HEI : 4 – 2  ( 3 – 1 )

.

Det var en vigtig og en fortjent sejr til Vivild, der kæmpede flot igennem hele kampen.

Holdet spiller den næste kamp på fredag i Hammel også en kamp der gerne skulle give point.

29. oktober 2011

Vivild tabte kampen til Nørager med 3 – 0 efter 1 – 0 ved halvleg.

Foto og tekst: Kurt Enevoldsen

15. oktober 2011

Vivild vandt den meget vigtige udekamp mod Bjerringbro IF 1 – 0 som også var stillingen ved halvleg.

Vivilds spillende træner Jeppe Friis scorede efter 20 min til 1 – 0 på et flot frispark fra ca. 25 meter. Bolden sad tæt op af den ene stolpe uden chancer for hjemmeholdets målmand.

8. oktober 2011

Vivild vandt den meget vigtige hjemmekamp mod HOG Hinnerup med: 3 – 2 efter 2 – 1 ved halvleg.

Jesper til 1 – 0 på flot langskud fra ca. 30 meter tæt op af den ene stolpe.
HOG til 1 – 1 på straffe begået af Kasper Hviid efter hjørnespark og 10 min til ham.
Klaus til 2 – 1 mens Vivild stadig var i undertal, sender den flot over det lange hjørne.
HOG til 2 – 2 på friløber efter Peter Busk havde halvklaret i første omgang ripost rammer HOG spiller og går i mål.
Jesper til 3 – 2 på et kontra angreb i de sidste minutter efter flot indlæg af Jonas Bossow.

8. oktober 2011

Billeder fra oprykningskampen på Langhøj Idrætscenter i U17 Drenge A.

Vivild IF – Randers Freja: 10 – 0 efter 5 – 0 ved halvleg.

Stort tillykke fra TEAM VIVILD til træner, holdleder og spillere for det flotte resultat med oprykning til mesterrækken i foråret 2012.

Træner: Jesper Møgelvang og holdleder: Erik Rasmussen.

18. juni 2011

To af Vivild IFs unge spillere fra 1. holdet, skal spille opvisningskamp på Trustrup stadion lørdag den 18. juni.

Et udvalgt hold fra Djursland skal møde FC Djurslands 2. divisionshold i anledning af Østdjurs 91 kan fejre 10 års jubilæum.

27.10.2007

Team Vivild havde, som en overraskelse til de stolte spillere, fået lavet guldtrykte t-shirts som et synligt bevis om oprykningen.

Lindholm-kampen endte 2-2...

Vivilds målscorer var:
1-1 ved langskud af Jesper Jørgensen og
2-2 ved Simon Gade efter hjørnespark - endelig!!! Nu er forsvaret blevet hevet med frem til alle hjørnespark i sæsonen, og nu gav det endeligt pote!!! :-)
(Foto/tekst: Martin Kragbæk)

20.10.2007

Holdbillede før sæsonens sidste hjemmebanekamp, der blev spillet  mod Hjørring. Vivild vandt med 2-0 efter 0-0 ved halvleg. Målscorerne var Allan Lynge og Martin Kragbæk.

Vivild ligger nu på 2. pladsen før den sidste kamp, der spilles på udebane mod Lindholm den 27. oktober, og med 4 points forspring til nr. 3 er 2. pladsen og oprykning sikret.