Velkommen til sæson 2020

Tennisbanerne er nu klargjorte, og vi åbner for banebookning fra på søndag den 3. maj.

Grundet corona virus har bestyrelsen bestemt en række forholdsregler, der skal være overholdt for at gøre brug af banerne.

Børnetræning: Der er kun plads til 3 børn og en voksen pr bane. Det er nødvendigt med tilmelding på Facebook (tennis siden) pr gang, så vi sikrer, at der ikke dukker flere børn op, end der er plads til (maks. 6 pr gang). Der kan evt. aftales træning på alternative tidspunkter, hvis der er mange børn, der gerne vil i gang.

Hænder vaskes og afsprittes hjemmefra. Alle bolde afmærkes med tre forskellige farver og hvert barn på hver bane rører kun ved bolde i egen farve. Træneren bruger egne bolde. Hvis man ønsker at låne ketcher skal denne mærkes med navn og afleveres efter træning. Hvis man ønsker ketcher til hjemlån er dette muligt ved at betale 100 kr i depositum.

Banebooking: Der må maksimalt være fire personer på banen ad gangen (to på hver side). Spil altid med fast makker og mod fast makkerpar. Bolde og ketcher medbringes hjemmefra. Der er endnu ingen sprit på banen, så medbring hjemmefra. Benyt engangsplastikhandsker (hænger på banen), når banen skal fejes. Der er ingen bænke på banen.

Der arrangeres foreløbigt ingen fællesspil.

Banerne er aflåste, så det kræver en nøgle at komme ind. Har du en nøgle skal du bare forny dit medlemskab (se nedenfor) for at kunne booke banen. Er du ny medlem i skal du kontakte formanden for at få udleveret en nøgle.

Omklædning og toiletter er aflåste og kan foreløbigt ikke benyttes.

Se i øvrigt: DGI's retningslinjer.

Træningstider

Børn og ungdom, 7 – 15 år

Onsdag kl. 17:30 – 18:15  (tjek facebook for tilmelding)

Voksne og seniorer

Mandag kl. 19:00 – 20:00 (pt. er der ingen fællesspil)

Voksne og seniorer har desuden mulighed for at aftale yderligere træning med klubbens trænere.

Du kan træne helt gratis den første måned for at se, om tennis er noget for dig.

Vi er på Facebook

Her kan du følge med i, hvad der løbende sker i tennisafdelingen.

Hvad koster det at spille tennis?

Børn under 18 år

200 kr. pr. sæson (100 kr. hvis du har spillet badminton i vintersæsonen)

Voksne, +18 år

350 kr. pr. sæson

+60 år

200 kr. pr. sæson

Familiemedlemsskab

800 kr. pr. sæson. gælder for forældre og børn

Betaling af kontingent/medlemsskab foregår under menupunktet Banebooking.
Start med at logge ind. Klik så på Banebooking og følg vejledningen.
Her betales med Dankort.

Først betaler du, og derefter kan du frit booke bane.