Beretning - Fodbold

Årsberetning VIF Fodbold 2019

2019 var endnu et godt år for fodbolden i VIF!

Vi havde igen tre seniorhold i gang i løbet af året hvilket vi er meget glade for og stolte over. Især i disse tider hvor holdsport er under pres fra alle sider så er det flot at samle så mange spillere omkring fodbold i Vivild. Det skaber en masse liv og glæde på Langhøj Idrætscenter.

Vores seniorafdeling fortsætter med at være i stand til at skabe et miljø hvor man kan træne og spille seriøst og kæmpe for at opnå de bedst mulige resultater, men samtidig have plads til andre prioriteter såsom hygge, samvær og det gode kammeratskab (3. halvleg) som især kommer til udtryk på de to andre seniorhold. Alle tre hold leverede på gode niveauer og kulminationen for serie 1 i efteråret var playoffkampe om oprykning til Jyllandsserien, som desværre blev tabt.

I vores ungdomsafdeling har vi mange børn i gang. Der er hold for de allermindste helt ned til 2-3 års alderen og op til U12. Vi har udvidet samarbejdet med Allingåbro IF omkring ungdomshold så vi arbejder sammen fra U6 og op til U10. Fra U11 er vi sammen med Ørsted og Allingåbro om at stille hold under NVDjurs. Desværre er det nødvendigt med samarbejde på tværs af klubberne for at samle børn nok til ungdomsholdene, men heldigvis har vi fået et godt samarbejde op og stå så vi sammen kan tilbyde fodbold til vores unger.

Med stor hjælp fra frivillige har vi afviklet ungdomsstævnet VIF Cup på Langhøj og indendørsstævnet Sparekassen Djursland Cup i ungdomsskolens hal. Foruden at vi får skabt nogle gode oplevelser og får vist Vivild flot frem ved de to stævner så bidrager begge stævner positivt til foreningens økonomi som i de seneste år har udviklet sig meget positivt og vi står som fodboldafdeling meget godt funderet.

Fra bestyrelsens side skal der lyde en kæmpe tak til alle der hjælper til omkring vores fodboldafdeling, vi værdsætter jeres hjælp enormt meget!

Slutteligt vil vi også rette en stor tak til alle vores sponsorer der år ud og år ind støtter os i vores arbejde for at skabe en god fodboldafdeling for store og små i og omkring Vivild og mange tak til Team Vivild for det store arbejde de også gør for at fremme fodbolden i vores by.