Beretning - Badminton & Tennis

Afdelingen Badminton & Tennis år 2020

De to ovennævnte afdelinger blev på hovedgeneralforsamlingen i 2019 af de nævnte afdelingers bestyrelser foreslået sammenlagt på bestyrelsesplan gældende fra 2020.

Begrundelsen for ovennævnte beslutning er, at dette vil gøre det muligt at reducere antallet af bestyrelsesmedlemmer og sammen bruge kræfterne på de to små afdelinger i fællesskab. Begge afdelinger har gennem flere år mistet medlemmer.

Bl.a. ønskedes en rabat ved medlemskab af begge afdelinger.

Sammen med DGI fik vi i fællesskab arrangeret  ” Ketsjersjov i hallen” i foråret. Det markerede afslutning  på badmintonsæsonen og samtidigt opvarmning til start på tennissæsonen. Det blev et tilløbsstykke med 15-20 spillere, der i løbet af 6 onsdage fik leg og spil med badminton- og tennisketsjer, pickleball, skumbolde, balloner og boldkanon.

Det var i øvrigt gratis at deltage.

Årsberetning for tennis.

Lørdag 4/5 åbnede tennisbanerne. Der var med DGI planlagt 2 introkurser, hvor DGI sponsorerede en DGI instruktør.

15 børn og voksne deltog. God stemning og hygggelig sammenkomst efter træningen.

Til børnetræningen i foråret deltog 6- 8 børn.

Tennisafd.  havde desuden forsøgt sig med en kampagne for tennissporten ved at give gavekort til konfirmanderne samt delt flyers ud til voksne og seniorer. Men det medvirkede desværre ikke til, at der kom flere unge spillere på banen.

Efter sommerferien kom børnene ikke i gang med tennis igen, men havde derimod fundet badmintonketsjeren frem igen.

I det hele taget blev der ikke spillet meget tennis hele efteråret – hverken af børn eller voksne.

Jeg vil slutte med at sige tak til vores trofaste banemand Hans Pedersen samt den øvrige bestyrelse.

Maj Aalund,